Vanhaezebrouck maakt RSCA-fans gelukkig:"Klaar om concurrentie aan te gaan"

Vanhaezebrouck maakt RSCA-fans gelukkig:
Donderdag 12 juli 2018 - 15:30   I  

Vanhaezebrouck heeft vorig seizoen, misschien wel meer dan hem lief is, beroep moeten doen op enkele jonge talenten van Anderlecht. Zo kreeg Alexis Saelemaekers vol zijn kans en ook Amuzu en Sambi Lokonga lieten zich opmerken.

Volgend seizoen wordt het een pak moeilijker voor de youngters om een basisplek af te dwingen, al rekent Vanhaezebrouck ook komend seizoen op hun talent. Zo geeft hij de jonge garde volop hun kans tijdens de voorbereiding en ze stellen de trainer voorlopig niet teleur. Iets wat de fans gelukkig zal maken, want die zijn dol op eigen talent.

Als ze zo blijven presteren kunnen ze dan ook dromen van meer. "Als de jonge gasten zo blijven voort doen, dan zullen we op hen blijven rekenen. Ze hebben stappen gezet die bewijzen dat ze klaar zijn om de concurrentie aan te gaan", aldus Vanhaezebrouck in Sport/Voetbalmagazine.

Saelemaekers wint de strijd

Volgens Sport/Voetbalmagazine is Alexis Saelemaekers de concurrentiestrijd op rechts aan het winnen. "Saelemaekers lijkt de concurrentie te hebben gewonnen van Sowah en de uit blessure terugkerende Appiah. De strijd met Najar, die gespaard wordt en slechts 45 minuten op het veld stond, moet nog losbarsten."

Poll: Zullen de youngsters een belangrijke rol spelen bij Anderlecht dit seizoen?

TAGS  I  Anderlecht  I  Saelemaekers  I  Vanhaezebrouck

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022

woensdag 18 mei 2022