Zeven spelers houden het na het WK mogelijk voor bekeken als Rode Duivel

Zeven spelers houden het na het WK mogelijk voor bekeken als Rode Duivel
Zaterdag 14 juli 2018 - 19:00   I  

De Rode Duivels verzekerden zich zaterdag van de derde plaats op het WK in Rusland. De wedstrijd tegen Engeland was voor enkele Rode Duivels mogelijk hun laatste kunstje bij de nationale ploeg. Minstens zeven spelers zullen straks eens goed nadenken over hun toekomst als international.

In aanloop naar en tijdens het WK lieten enkele Rode Duivels tussen de lijnen optekenen dat ze het na dit toernooi mogelijk voor bekeken zouden houden. Marouane Fellaini stak niet onder stoelen of banken dat het stilaan tijd is voor een nieuwe generatie.

Wat met Kompany en Vermaelen?

Big Fella gaat zich straks mogelijk enkel nog op zijn club focussen en wie weet doen enkele andere ervaren Belgen wel hetzelfde. Gaan Vincent Kompany en Thomas Vermaelen – beiden 32 – nog door als Rode Duivel? Kompany benadrukte dat hij zelf kiest wanneer hij stopt, Vermaelen liet zich nog niet uit over zijn internationaal pensioen.

Dromen ze nog van het EK in 2020 of houden ze het voor bekeken? De toekomst zal het uitwijzen. Andere dertigers die misschien eens zullen nadenken over hun toekomst bij de nationale ploeg zijn Simon Mignolet (30), Jan Vertonghen (31), Mousa Dembele (30) en Dries Mertens (31).

Poll: Denk jij dat er veel Rode Duivels zullen stoppen na dit WK?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Engeland

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024