"Hazard moet zo snel mogelijk weg bij Chelsea"

Zondag 15 juli 2018 - 09:50   I  

Eden Hazard is waarschijnlijk dé Rode Duivel van het tornooi. De kleine dribbelaar had er zin in en speelde waarschijnlijk zijn beste wedstrijden in het shirt van de Rode Duivels. Hij maakt zelfs kans om ook nog speler van het tornooi te worden.

Hoe Chelsea Eden Hazard soms uitspeelde, deed bij momenten pijn aan de ogen. Iedereen kent zijn kwaliteiten, zeker na dit WK. Hazard zelf lijkt klaar om Chelsea te verlaten en dat is volgens Wesley Sonck de beste keuze. Hij vindt dat Hazard Chelsea zo snel mogelijk moet verlaten.

"Als je ziet wat voor voetbal Hazard heeft gebracht op dit WK, moet hij zo snel mogelijk weg bij Chelsea", zegt Wesley Sonck volgens Sporza in Villa Sporza. "Trippier, die niet van de traagste is, loopt hij er gewoon af met de bal aan de voet. Daarna maakt hij Delph nog even belachelijk. Zijn aanname, het wegdraaien, die wendbaarheid, het is een wervelwind bij momenten."

"Hazard is de uitblinker"

Sonck vond Hazard dan ook de uitblinker in een sterk geheel. Want ook de andere Belgen presteerden op een erg hoog niveau. "Zo'n speler kan pas uitblinken als het team rond hem top is, en dat was het geval bij de Belgen. Hazard is de uitblinker, gewoon omdat het team perfect functioneert. Hij moet de Speler van het Toernooi worden. Als ze Hazard niet verkiezen tot Beste Speler op het WK, scheelt er toch iets in de hoofden van diegenen die het beslissen."

Poll: Moet hij Chelsea verlaten?

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024