Eden Hazard verwacht in de toekomst veel van 3 jonge Belgen: "Overtuigend"

Eden Hazard verwacht in de toekomst veel van 3 jonge Belgen:
Maandag 16 juli 2018 - 10:43   I  

De Rode Duivels werden derde op het WK in Rusland. Een historische prestatie, de beste ooit in de geschiedenis van het Belgische voetbal. Zit er nog meer in de tank en is onze nationale ploeg nu vertrokken om een groot voetballand te worden? Kapitein Eden Hazard hoopt alvast van wel.

Hazard zag alvast voldoende zaken om zich aan op te trekken. Ook de jonkies die met de Rode Duivels naar  Rusland mochten, maakten indruk. "Welke jongere heeft niet overtuigd? Ze waren allemaal even overtuigend voor mij. Dan heb ik het over Tielemans, Januzaj en Dendoncker. Mijn broer Thorgan reken ik niet mee, want die is al 25", aldus onze aanvoerder in Het Nieuwsblad.

"De jongeren hebben mooie dingen laten zien op training en goed gespeeld tegen Engeland. De talenten bij de U21 ken ik minder, maar ik hoop dat ze de oudere spelers onder druk kunnen zetten."

Nog sterker op WK 2022?

Hazard denkt ook dat de Rode Duivels op het WK 2022 in Qatar nog sterker voor de dag kunnen komen. “Ik denk het wel. Maar het hangt natuurlijk af van onze prestaties bij de clubs. Zelf zal ik dan 31 zijn. Zolang mijn lichaam het toelaat, blijf ik bij de nationale ploeg. Onze ervaring bij onze clubs kan ons helpen.”

Poll: Van welke jongere verwacht jij het meeste?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Anderlecht  I  Monaco  I  Real Sociedad

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024