Vanaken kijkt al uit naar 'speciale' wedstrijd: "Voelt aan als thuiskomen"

Vanaken kijkt al uit naar 'speciale' wedstrijd:
Maandag 16 juli 2018 - 12:55   I  

Ivan Leko heeft er de voorbije weken stevig de pees opgelegd bij Club Brugge. Het werden enkele intensieve trainingsweken waarin nieuwe spelers speelkansen kregen om zich te bewijzen. De landskampioen wil natuurlijk het liefst die titel verlengen.

Daarvoor rekenen ze opnieuw op Hans Vanaken. Ondanks interesse uit het buitenland (Lazio zou geïnteresseerd zijn in de Brugse middenvelder) lijkt hij nog steeds met volle overgave de blauw-zwarte kleuren te verdedigen. In de vorige oefenwedstrijd was hij nog goed voor twee doelpunten.

Club Brugge speelt nog tegen KV Mechelen, in Limburg. En dat is voor Vanaken toch altijd speciaal. "Deze wedstrijd is ideaal geweest, bepaalde spelers hebben weer negentig minuten kunnen spelen, of zestig alleszins. Voor volgende week is dit een goede oefenwedstrijd geweest. Woensdag is er nog een match in Limburg. Dat voelt een beetje aan als thuiskomen, maar het blijft hetzelfde." Dat vertelde Vanaken op website van de club.

Supercup

Zondag kan het echte werk beginnen met de Supercup. Club speelt tegen Standard en kan zo een eerste prijs pakken van het seizoen. Een enorme prijs is het niet, maar het is wel leuker om die te winnen dan hem te verliezen. De wedstrijd tegen KV Mechelen wordt dan ook de laatste test.

Het is de laatste oefenwedstrijd voor het echte werk begint. Nog één keer werken op de dingen die we op training doen en dan zien we wel voor zondag. Dan er vol tegenaan om een nieuw seizoen te beginnen."

Poll: Wie wint de Supercup?

TAGS  I  Club Brugge  I  KV Mechelen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024