Deschamps slaat terug naar Rode Duivels na al de kritiek: "Dat missen ze"

Deschamps slaat terug naar Rode Duivels na al de kritiek:
Woensdag 18 juli 2018 - 23:37   I   door Redactie

Roberto Martinez prikte naar Frankrijk in een interview met Sport/Voetbalmagazine. De Franse bondscoach Didier Deschamps heeft intussen al gereageerd.

"Ik zou niet kunnen spelen zoals Frankrijk tegen ons deed”, kwam Belgisch bondscoach Roberto Martinez terug op de match tegen Frankrijk in Sport/Voetbalmagazine. “Dat is een keuze, en zo is België niet. We moeten onze spelers trouw blijven. We zouden er dan ook geen erfenis aan overhouden.”

De Belgen moeten geen team worden die de bal niet wil, zo stelde Martinez. "Dan is succes voor ons land op de lange termijn zo goed als onmogelijk. En zelfs al word je wereldkampioen, ze zouden je rap vergeten zijn. Succes hier voor België is niet die halve finale. Succes was de manier waarop we voetbalden.”

Deschamps

Deschamps reageerde intussen. “Ik kan wel begrijpen dat ze dat zeggen”, zei hij over de woorden van de Belgen en de Kroaten tegenover TF1. “Zelf ben ik ook speler geweest en als je eruit ligt, ben je héél teleurgesteld. Ze missen het nodige perspectief, maar ook dat maakt deel uit van de sport.”

Poll: Wie heeft gelijk?

TAGS  I  Frankrijk  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024