Kenneth Vermeer spreekt zich uit over gedwongen vertrek bij Club Brugge

Kenneth Vermeer spreekt zich uit over gedwongen vertrek bij Club Brugge
Donderdag 19 juli 2018 - 21:49   I  

Club Brugge pakte in januari van dit jaar uit met de komst van Kenneth Vermeer (32). Blauw-zwart huurde de doelman een half seizoen van de Nederlandse topclub Feyenoord, maar besliste om de aankoopoptie in de huurovereenkomst niet te lichten.

Vermeer knokte zich kort na zijn aankomst in de ploeg van Ivan Leko, maar viel niet veel later uit met een spierblessure in het rechterbovenbeen. Het zorgde ervoor dat hij met een wrang gevoel afscheid moest nemen van Club Brugge.

Nu reageerde de Nederlandse doelman bij De Telegraaf op zijn passage in het Jan Breydelstadion. Het liep niet zoals gepland, maar Vermeer blijft positief: “Toch heb ik tot mijn blessure een goede periode gehad daar.”

"Het gaat de goede kant op"

“Het was voor mij belangrijk om weer minuten te maken en het beviel me in België. Ik zit nu in de eindfase van mijn revalidatie en ben weer in keeperstraining. Het gaat de goede kant op. Ik vind niet dat ik teveel op de zaken vooruit moet lopen”, benadrukt Vermeer nog. “Laat ik eerst maar fit worden. Praten met Van Bronckhorst (trainer van Feyenoord, nvdr.) komt later wel.”

Poll: Had Club Brugge Vermeer definitief moeten aantrekken?

TAGS  I  Feyenoord  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024