FIFA nomineert Hazard én De Bruyne voor Speler van het Jaar

FIFA nomineert Hazard én De Bruyne voor Speler van het Jaar
Dinsdag 24 juli 2018 - 16:08   I  

De FIFA heeft dinsdagnamiddag bekendgemaakt welke tien spelers zich binnenkort tot FIFA Best Men's Player van 2018 kunnen kronen. Naast Cristiano Ronaldo en Lionel Messi staan ook Eden Hazard en Kevin De Bruyne op het indrukwekkende lijstje.

Dat Cristiano Ronaldo en Lionel Messi op het lijstje met genomineerden staan, is geen verrassing. Beide heren zijn vaste waarden. Verder zijn met Antoine Griezmann, Kylian Mbappé en Raphael Varane drie Franse wereldkampioenen genomineerd.

Hazard en De Bruyne wél, Neymar niet

En dan zijn er ook nog de Belgen. Zo maken Eden Hazard en Kevin De Bruyne na een sterk seizoen op clubniveau én een sterk WK kans om zich tot Speler van het Jaar te kronen.

Neymar, die bij Paris Saint-Germain een groot deel van het seizoen miste en op het WK in de kwartfinales werd uitgeschakeld door de Rode Duivels, staat niet tussen de tien genomineerden. Vorig jaar won Ronaldo de trofee.

Alle genomineerden:

Cristiano Ronaldo, Kevin De Bruyne, Antoine Griezmann, Eden Hazard, Harry Kane Kylian Mbappe, Lionel Messi, Luka Modric, Mohamed Salah en Raphael Varane.

Poll: Maken Hazard en De Bruyne kans om deze prijs te winnen?

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Chelsea  I  Real Madrid  I  Barcelona

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024