Vier maakt presentators voor nieuwe seizoen Sports Late Night bekend

Vier maakt presentators voor nieuwe seizoen Sports Late Night bekend
Dinsdag 24 juli 2018 - 20:39   I  

Vrijdagavond is het zover en wordt de Jupiler Pro League opnieuw op gang getrapt. Ieder weekend zullen opnieuw heel wat voetbalfans aan de buis gekluisterd zitten. Is het niet om een wedstrijd live te volgen, dan wel om de verslagen te bekijken in Sports Late Night.

In aanloop naar het nieuwe seizoen maakten Telenet en Vier alvast bekend wie komend seizoen Sports Late Night zal presenteren. De keuze viel op vaste waarden Gilles De Coster (37) en Bart Raes (49) en ’nieuwkomer’ Joris Brys (29).

Die laatste is al enkele jaren actief bij Telenet, maar wordt nu ook echt één van de vaste presentators van Sports Late Night. Vorig seizoen depanneerde hij al even toen De Coster afwezig was omwille van de opnames voor ‘De Mol’.

"Ik heb heel veel respect voor Gilles en Bart"

"Toen Gilles vorig jaar een tijdje afwezig was, heb ik mee overgenomen, en dat beviel heel goed. Zo is de bal aan het rollen gegaan”, vertelt Brys in Het Laatste Nieuws. “Met Gilles werk ik al twee jaar samen voor het programma 'Kick-Off' van Play Sports.”

“Bart ken ik nu al één jaar, sinds hij er vorig seizoen is bijgekomen. Ik heb heel veel respect voor hen. Het zijn uitstekende presentatoren van wie ik nog veel kan leren”, steekt Brys zijn bewondering voor zijn collega’s niet onder stoelen of banken.

Poll: Wie vind jij de beste presentator?

TAGS  I  Sports Late Night

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024