Transfermarkt LIVE: Trebel spreekt transferwens uit, Real Madrid drukt door voor Courtois

Transfermarkt LIVE: Trebel spreekt transferwens uit, Real Madrid drukt door voor Courtois
Zondag 29 juli 2018 - 23:30   I   door Redactie

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Chelsea wil Courtois enkel laten vertrekken als ze een waardige opvolger gevonden hebben. Hoe sneller de transfer van een nieuwe doelman afgerond is, hoe sneller Courtois naar Real Madrid kan trekken. Maar Everton lijkt niet te willen meewerken aan een transfer van Jordan Pickford. The Toffees willen hun doelman zelfs overtuigen met een nieuw en verbeterd contract.

*Volgens Daily Mail  zou Real Madrid maar liefst 112 miljoen op tafel willen leggen om Thibaut Courtois en Willian naar Bernabéu te halen. Aangezien Eden Hazard niet weg mag, proberen de Blues zijn collega maar weg te plukken. De Braziliaan zou wél weg mogen.

*Volgens Don Balon zou Real Madrid zich nu ook in de strijd willen mengen om de Engelse verdediger Harry Maguire. Real heeft met Raphael Varane en Sergio Ramos al twee uitstekende verdedigers, maar ze kunnen in Bernabéu wel nog wat extra defensieve versterking gebruiken.

*Juventus wil Paul Pogba terughalen en zou Gonzalo Higuain (30), Miralem Pjanic (28), Daniele Rugani (24) en Mattia Caldara (24) van de hand willen doen om die transfer te verwezenlijken.

*Ook Marc Coucke heeft vandaag op de fandag laten weten dat Leander Dendoncker Anderlecht zal verlaten. “Ik vermoed dat Dendoncker vertrekt. Er zijn aanbiedingen genoeg.” Dat liet de voorzitter weten aan VTM Nieuws.

*Wesley heeft zelf beslist om in Brugge te blijven. "Ik weet dat heel wat ploegen me volgen, maar ik concentreer me gewoon op Club Brugge. Ik blijf hier voetballen, want ik wil Champions League spelen. Ik ben nog maar 21, ik heb nog tijd voor een transfer", aldus Wesley na de wedstrijd.

*Robert Lewandowski heeft nog steeds de wens om voor Real Madrid te spelen. Dat meldt de Spaanse sportkrant Marca. De spits komt nu uit voor Bayern München.

*Ben Lederman wordt de nieuwe aanwinst van Gent. De 18-jarige Amerikaan was al eerder op proef bij Gent. Blijkbaar heeft hij de club toch kunnen overtuigen. Op Instagram kondigde Lederman zijn afscheid aan van Barcelona. Hij was zeven jaar aan de slag bij de jeugdacademie van Barça.

*Het Engelse Watford wil Divock Origi huren van Liverpool. Ook Valencia en Newcastle tonen belangstelling.

*Keylor Navas zou niet willen wijken bij Real Madrid. Daarom heeft voorzitter Florentino Pérez besloten om de strijd om Thibaut Courtois te staken.

*Gonzalo Higuain praat vandaag met AC Milan over een transfer. Zelf zou de spits van Juventus een voorkeur voor Chelsea hebben.

*Adrien Trebel sluit een vertrek bij Anderlecht niet uit, maar: "Ik vertrek wel enkel voor een grotere club".

*Hein Vanhaezebrouck heeft nogmaals bevestigd dat Leander Dendoncker zal vertrekken bij Anderlecht. Er is dus geen kans meer dat de Rode Duivel nog blijft.

*Aleksandar Mitrovic keert terug naar Fulham. De Londense club betaalt 25 miljoen euro (plus vijf miljoen euro aan mogelijke bonussen) voor een definitieve transfer.

*Sander Berge wil noch bevestigen noch ontkennen dat hij Genk zal verlaten deze zomer.

*Anthony Vanden Borre komt niet naar KV Kortrijk. Coach Glen De Boeck valt alvast compleet uit de lucht.

Poll: Is het vertrek van Dendoncker een groot verlies voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024