Transfermarkt LIVE: Rode Duivel gegeerd door Barcelona, Club neemt afscheid van verdediger

Transfermarkt LIVE: Rode Duivel gegeerd door Barcelona, Club neemt afscheid van verdediger
Maandag 30 juli 2018 - 23:35   I  

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Emery hoopt voorin nog wat klasse binnen te halen en richt zijn pijlen nu op Ousmane Dembélé. De Franse winger zit op een doodspoor bij Barcelona en kan een transfer goed gebruiken. Hij zou ook Aaron Ramsey in de deal willen betrekken.

*The Sun weet dat Fleetwood Town zich wil versterken met Laurens De Bock. De Engelse club zou hem willen huren voor het komende seizoen.

*Als het van Real-voorzitter Florentino Perez afhangt komt de terugkeer van Paul Pogba naar Juventus er niet. Hij wil hem namelijk naar Madrid halen en is ervan overtuigd dat hij die transfer kan verwezenlijken. Pogba heeft volgens hem het charisma om een nieuwe galactico te worden en bovendien is hij ook commercieel een aanwinst.

*Barcelona zou nu wel eens de lachende derde kunnen worden in de strijd om Eden Hazard, want volgens het Franse RMC zouden de Catalanen Chelsea hebben benaderd in de hoop Hazard te kunnen wegkapen. Op die manier verliest Chelsea Hazard alsnog en ziet Real Madrid een toptarget naar de concurrent gaan.

*Met het oog op de toekomst heeft Gent nu een nieuwe speler binnengehaald. Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu tekende de jonge Ben Lederman ook een contract bij de club. De jonge Amerikaan was zeven jaar aan de slag bij de jeugdacademie van Barça.

*De jonge verdediger Erhan Masovic speelde ook vorig seizoen al voor Club, maar kreeg er nooit echt zijn kans bij het eerste elftal. Club wil hem daarom wat ervaring laten opdoen en verhuurt hem daarom één seizoen aan het Slowaakse AS Trenčín.

*Real Madrid zou enkel interesse tonen in Thibaut Courtois en dus niet in Willian. Courtois zou voorlopig de enige speler van Chelsea zijn die écht in beeld is bij Real Madrid. De interesse in Hazard blijft aanwezig, maar de investering is voorlopig te groot. 

*Volgens Mirror zou Antonio Conte nu onderhandelingen gestart zijn met AC Milan, dat van plan is om Rino Gattuso de laan in te sturen. Conte zou dus kunnen terugkeren naar de Serie A, waar hij eerder onder andere Juventus al heeft gecoacht.

*Manchester United wil zich nog voor het einde van de transferperiode – in Engeland sluit de mercato al op 9 augustus – versterken. José Mourinho wil er koste wat het kost een extra verdediger bij en zou ook nog steeds Toby Alderweireld (29) denken.

*Volgens lokale media wil Fenerbahçe Kara een seizoen huren, al dan niet met aankoopoptie. Het Nieuwsbladmeldt dat Anderlecht open staat voor alle oplossingen.

*Timothy Derijck is wellicht aan zijn laatste weken bezig bij Zulte Waregem. Derijck ligt nog tot volgende zomer onder contract aan de Gaverbeek, maar Francky Dury rekent niet meer op de 31-jarige verdediger.

*Als Charleroi voor een nieuwe doelman gaat, is de Belgische goalie Hendrik Van Crombrugge één van de eerste namen op het verlanglijstje van Bayat.

*Bij Kortrijk deden ze hun best om de geruchten omtrent de komst van Anthony Vanden Borre af te doen als nonsens, maar toch zou er wel degelijk wat spelen tussen beide partijen. Het Laatste Nieuws meldde dat KVK niet van plan is om Vanden Borre aan te werven, maar dat blijkt niet te kloppen. Volgens de Franstalige krant La Capitale zitten speler en club wél rond de tafel om het over een eventuele samenwerking te hebben. 

*De overgang van Axel Witsel naar Borussia Dortmund is nog niet in kannen en kruiken. De Rode Duivel legt vandaag nog geen medische testen af bij de Duitse topclub. Overigens doet Tianjin Quanjian moeilijk. De Chinezen trekken de afkoopclausule van 20 miljoen euro in twijfel.

*Marc Coucke heeft laten weten dat Anderlecht nog enkele spelers van de hand zal doen. Het gaat om Ivan Obradovic, Kara Mbodj, Josué Sa, Leander Dendoncker, Isaac Kiese Thelin en Lukasz Teodorczyk.

*Real Madrid zou een bod van 150 miljoen euro hebben uitgebracht op Eden Hazard. Meer wil De Koninklijke niet betalen voor de Chelsea-ster.

*Nicolas Lombaerts mag bij KV Oostende blijven, ook al ziet de West-Vlaamse club de dure speler liever vertrekken.

*Club Brugge zou graag een concurrent voor Marvelous Nakamba halen. Blauw-zwart heeft zijn oog laten vallen op André Simoes van AEK Athene.

*Wesley Moraes kondigde na Club Brugge-Eupen aan dat hij minstens nog één seizoen bij blauw-zwart wil blijven, maar mogelijk vertrekt hij toch nog. Als een geïnteresseerde ploeg 15 miljoen biedt, is Club bereid om zijn spits te laten gaan.

*KV Kortrijk zou niet van plan zijn om Anthony Vanden Borre aan te trekken.

*Bij Anderlecht zetten ze vol in op de jeugd en dat heeft ook gevolgen voor Josué Sa. De Portugees mag bij een goed bod de club verlaten.

*Chelsea heeft nog steeds geen vervanger voor Thibaut Courtois, en dus mag de Belg niet weg op Stamford Bridge.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024