Transfermarkt LIVE: Pikante transfer voor Charly Musonda Junior, peperdure versterking voor RSCA?

Transfermarkt LIVE: Pikante transfer voor Charly Musonda Junior, peperdure versterking voor RSCA?
Dinsdag 31 juli 2018 - 23:00   I  

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*Lionel Messi dringt bij de top van Barcelona aan op de komst van Paul Pogba (Manchester United).

*Atalanta heeft Alejandro Pozuelo op de verlanglijst geplaatst.

*Leandro Trossard en Sander Berge zouden besloten hebben om nog een jaartje bij RC Genk te blijven.

*Real Madrid zou Thibaut Courtois een deadline hebben opgelegd. Tegen 5 augustus moet het rond zijn, anders kijkt Real uit naar een andere doelman.

*Anderlecht en Club Brugge tonen belangstelling in Sikou Niakaté, een 19-jarige verdediger van Valenciennes.

*Club Brugge heeft zich naar verluidt versterkt met de 18-jarige Venezolaanse Colombiaan Jan Hurtado.

*Galatasaray zou Lukasz Teodorczyk huren van Anderlecht, want de transferprijs ligt te hoog voor de Turkse topclub: 7,5 miljoen euro.

*Charly Musonda Junior wordt gelinkt aan een tijdelijke terugkeer naar Anderlecht. De middenvelder heeft geen uitzicht op speelkansen bij Chelsea.

*José Mourinho moet vrezen voor een ontslag. Bij Manchester United zouden ze de negatieve uitlatingen van hun trainer immers beu zijn.

*Turkse media melden dat Lukasz Teodorczyk een aanbod van Galatasaray heeft geaccepteerd. Op clubniveau is er nog geen akkoord, maar dat lijkt slecht een formaliteit.

*Het bestuur van Barcelona wil Thomas Vermaelen naar de exit begeleiden, maar trainer Ernesto Valverde wil de Belg houden.

*Gert Verheyen heeft beslist dat hij niet meer op Ibrahima Conté, Hasan Özkan en Mathias Bossaerts rekent. Ook Nicolas Lombaerts mag nog steeds weg bij KV Oostende.

*Er circuleren foto’s op het internet waar Toby Alderweireld poseert met een shirt van Manhcester United. Het is wel nog afwachten of die echt zijn.

*Sporting Charleroi wil er graag nog een nieuwe keeper bij en komt mogelijk uit bij Guillaume Hubert (Club Brugge), Yannick Thoelen (AA Gent), William Dutoit (KV Oostende) en Hendrik Van Crombrugge (KAS Eupen).

*Robert Lewandowski zou topprioriteit zijn bij Chelsea, waar kersvers trainer Maurizio Sarri aandringt op de komst van de Bayern-spits.

*Club Brugge had een oogje op Francis Amuzu, maar de jonge vleugelaanvaller bleef Anderlecht trouw.

*Naast Borussia Dortmund zijn ook Manchester United en Napoli geïnteresseerd in Axel Witsel.

*Real Madrid is enkel en alleen van plan om voor Thibaut Courtois te gaan. Willian en Eden Hazard zijn geen prioriteit voor de Spanjaarden.

*Club Brugge zoekt naar een oplossing voor Alexander Scholz. De Deen is overbodig.

*Verder dreigt Club Brugge naast de komst van Djordje Jovanovic te grijpen. De spits van Partizan Belgrado staat op het punt om bij Sporting Lokeren te tekenen.

*En dan is er nog nieuws over Anthony Limbombe. Na zijn afgesprongen overstap naar Huddersfield Town kan de winger nu naar Newcastle United.

*Anderlecht heeft de Roemeen Dennis Man in het vizier. Eén probleem: de 19-jarige flankaanvaller moet volgens Steaua Boekarest 10 à 12 miljoen euro kosten. De manager van Man spreekt zelfs over een bedrag van… 25 miljoen euro.

*Everton is geïnteresseerd in Marcos Rojo, die weg mag bij Manchester United.

*Chelsea overweegt om voor Aaron Ramsey van concurrent Arsenal te gaan. Die moet meer dan 30 miljoen euro kosten.

*Newcastle United denkt aan Ajax-back Nicolas Tagliafico.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024