'Serieus probleem voor Sander Coopman bij Club Brugge'

'Serieus probleem voor Sander Coopman bij Club Brugge'
Woensdag 01 augustus 2018 - 16:40   I  

Club Brugge zal meer dan waarschijnlijk in de komende weken nog afscheid moeten nemen van heel wat spelers. Veel van hen komen bij Club niet aan spelen toe en dus lijkt een transfer voor beide partijen de beste oplossing. Voor Sander Coopman lijkt een transfer de enige oplossing om dit seizoen een rol van betekenis te kunnen spelen.

De jonge middenvelder mocht de voorbije seizoenen het mooie weer maken bij Zulte Waregem. Hij stelde daar niet teleur, maar een definitieve transfer kwam er niet. Club Brugge twijfelde in het begin nog om Coopman al dan niet een kans te geven. Nu lijkt er voor de 23-jarige speler geen plek weggelegd bij de landskampioen.

Coopman traint al een tijdje individueel en voorlopig komt er maar geen schot in de zaak. Aan interesse geen gebrek, maar het grote probleem is de vraagprijs die Club op zijn hoofd heeft gekleefd. Die schrikt heel wat clubs af weet HLN. "Sander Coopman (23) loopt nog rond op Club. De middenvelder - de voorbije twee seizoenen uitgeleend aan Zulte Waregem - traint al langer op zijn eentje. Coopman heeft in Brugge nog een contract tot 2020, maar wil elders voluit zijn kans krijgen. Vooralsnog vraagt Club te veel."

Poll: Verdient Coopman een nieuwe kans bij Club Brugge?

TAGS  I  Club Brugge  I  Zulte Waregem

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024