'Racing Genk gaat rond de tafel zitten met AEK Athene'

'Racing Genk gaat rond de tafel zitten met AEK Athene'
Woensdag 29 augustus 2018 - 20:20   I  

De concurrentie bij KRC Genk is moordend. Vooral in de aanvalslinie heeft trainer Philippe Clement weelde. Dat houdt in dat één van de huidige spitsen mogelijk nog andere oorden moet opzoeken. Nikolaos Karelis lijkt zich naar de exit van de Luminus Arena te begeven, maar kijkt nog even de kat uit de boom.

“Het was fijn om weer te spelen, want het was niet leuk dat ik niet in actie kwam tegen Lokeren. Ach, ik grijp mijn kans als de trainer mij nodig heeft", aldus de Griekse spits na afloop van de 1-4-zege tegen Fola Esch in Het Belang van Limburg.

Vervolgens zorgde Karelis ook voor duidelijkheid over zijn toekomst. "Mijn makelaar is bezig met een transfer en ik focus mij uitsluitend op het trainen. Ik denk nog niet aan een vertrek. Het is niet zo dat ik zit te wachten op een telefoontje.”

Update 29/8 - 18:40

De tijd begint nu echt te dringen voor Karelis. Hij zou wel nog steeds op weg zijn naar de uitgang. Racing Genk bewandelt voorlopig vooral buitenlandse pistes en het wordt dus nog een race tegen de klok om de spits te transfereren.

Update 29/8 - 20:20

Het lijkt erop dat Racing Genk een club heeft gevonden. AEK Athene zou volgens HLN in zee willen gaan met Karelis. "Racing Genk en AEK Athene praten over een overgang van Nikos Karelis (26). De Griekse spits zit op een zijspoor bij de Limburgers en keert dus mogelijk terug naar zijn geboorteland."

TAGS  I  RC Genk  I  Fola Esch

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024