Standard maakt vertrek Junior Edmilson officieel bekend

Standard maakt vertrek Junior Edmilson officieel bekend
Donderdag 02 augustus 2018 - 10:51   I  

Junior Edmilson (23) is niet langer een speler van Standard. Het hing al een tijdje in de lucht dat de Braziliaanse Belg Sclessin zou verlaten, maar nu heeft Standard het nieuws ook officieel gecommuniceerd via de clubkanalen.

Na afloop van de Supercup tussen Club Brugge en Standard (2-1) maakte Edmilson bekend dat hij Luik zou inruilen voor een avontuur bij de Qatarese club Al Duhail Sports Club. Nu bereikten Al Duhail en Standard ook effectief een akkoord en zette Edmilson zijn krabbel bij zijn nieuwe club.

Edmilson werd opgeleid bij Standard en keerde er in 2016 na een geslaagd profdebuut bij STVV terug. Sindsdien kwam de winger 91 keer in actie voor Standard en scoorde hij 23 keer. Edmilson veroverde ook twee keer de Beker van België.

"Bedankt"

Standard de Liège wil Junior Edmilson bedanken voor alles wat hij onze club heeft bijgebracht gedurende 2,5 seizoenen en wenst hem het beste toe in het verdere vervolg van zijn carrière”, klinkt het nog op de webstek van De Rouches.

Hoewel de transfer nu pas officieel bekend werd gemaakt, speelde Edmilson gisteren (woensdag, nvdr.) al zijn eerste minuten in het shirt van zijn nieuwe werkgever. In de Supercup tegen Al Rayyan mocht Edmilson 60 minuten spelen. Hij zag vervolgens hoe zijn ploeg 1-1 gelijkspeelde, maar op strafschoppen verloor.

TAGS  I  Standard  I  Al Duhail

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024