Barcelona en Bayern München maken transfer van Vidal bekend

Barcelona en Bayern München maken transfer van Vidal bekend
Vrijdag 03 augustus 2018 - 22:53   I  

Barcelona is momenteel weinig vrienden aan het maken in Italië. De Braziliaanse speler en zijn ex-club Girondins de Bordeaux hadden een akkoord met Roma, maar uiteindelijk gingen de Fransen in op een hoger bod van FC Barcelona. Nu doen ze dat gewoon nog eens over.

Zo leek Arturo Vidal op weg naar Inter, maar Barcelona rook zijn kans schoon en kaapt Vidal nu naar alle waarschijnlijkheid weg. Barcelona legt de 30 miljoen die Bayern München voor de Chileen wilde wél op tafel. Inter probeerde hem nog weg te kapen voor iets minder.

Bij Barcelona moet Vidal Paulinho vervangen, die terugkeerde naar China. De Inter-fans zien nu wel een hemels duo langs hun neus voorbijgaan, want in Milaan had Vidal een duo kunnen vormen op het middenveld met Radja Nainggolan.

Update 3/8 16:47: De transfer zou ondertussen in kannen en kruiken zijn. The Guardian meldt dat Barcelona een akkoord heeft met Arturo Vidal en met Bayern München. De Catalaanse topclub zou 30 miljoen euro overmaken op de bankrekening van Bayern om de deal te beklinken. Bij Barça hopen ze Vidal in de komende dagen al voor te stellen.

Update 3/8 22:53: De transfer is nu ook volledig rond. Via hun officiële kanalen laten Barcelona en Bayern München weten dat Arturo Vidal naar Camp Nou verhuist.

TAGS  I  Barcelona  I  Inter  I  Bayern München

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024