Transfermarkt LIVE: Club aast op nieuwe 6, Anderlecht kent vraagprijs Musonda Junior

Transfermarkt LIVE: Club aast op nieuwe 6, Anderlecht kent vraagprijs Musonda Junior
Vrijdag 03 augustus 2018 - 20:15   I   door Redactie

De competitie is net begonnen, maar de transfermarkt blijft nog een maandje open. Al de clubs hopen hun transferhuiswerk zo snel mogelijk af te hebben. Wie gaat er aan de haal met de meest begeerde Belgen en welke clubs pakken uit met een nobele onbekende? Je komt het dagelijks te weten in 'Transfermarkt LIVE'!

*FC Barcelona heeft de komst van Eupen-speler Moussa Wague officieel bekendgemaakt. Hij zou 6 à 8 miljoen euro kosten.

*Girondins de Bordeaux en AA Gent onderhandelen over de transfer van Samuel Kalu.

*Chelsea heeft beslist dat Thibaut Courtois niet mag vertrekken. De Engelsen vinden geen vervanger voor de Belg.

*Manchester United is bereid om Paul Pogba te laten gaan, maar alleen als er 100 miljoen euro op tafel komt. Barcelona en Real Madrid zijn geïnteresseerd.

*Club Brugge heeft een mogelijke concurrent voor Marvelous Nakamba gevonden. Blauw-zwart heeft de 20-jarige Fransman Jeando Fuchs van Sochaux op het oog.

*Arturo Vidal staat op een zucht van Barcelona. De Chileen heeft een akkoord met Barça, dat op zijn beurt 30 miljoen euro zal neertellen voor Bayern München-speler.

*Jakub Brabec ruilt Genk in voor het Turkse Rizespor, dat de verdediger één seizoen huurt. Dries Wouters verlengde zijn contract bij Genk dan weer tot 2022.

*Liverpool is bereid om met minder dan 30 miljoen euro vrede te nemen bij een vertrek van Divock Origi.

*Als Anderlecht Charly Musonda Junior wil huren, zal het iets minder dan 1 miljoen euro moeten neertellen.

*Besiktas zou volgende week de transfer van Nacer Chadli afronden.

*Liverpool wil nog 15 miljoen euro vangen voor Simon Mignolet.

*Manchester United heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Yerri Mina van FC Barcelona. Op clubniveau is er nog geen overeenkomst.

*Antwerp FC zal nog versterkingen halen. Dat kondigde sportief manager Sven Jaecques aan.

*Axel Witsel stuurt een advocaat naar China om de zaak te ontmijnen. Tianjin wil hem niet naar Dortmund laten gaan voor de vastgelegde afkoopsom van 20 miljoen euro.

*Adnan Januzaj staat in de belangstelling van Leicester City én AC Milan. Hij mag voor 30 miljoen euro weg bij Real Sociedad.

*Jan Hurtado verhuist toch niet naar Club. De 18-jarige aanvaller wil meteen ergens in de hoofdmacht aan de slag en bij Club moest hij eerst nog rijpen bij de beloften.

*In het dossier van Thibaut Courtois is alles geregeld. Toch blijft een transfer naar Real Madrid voorlopig achterwege omdat Chelsea nog steeds geen vervanger gevonden heeft.

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024