‘AA Gent ziet bod binnenlopen, Kalu moet Barça-aanwinst vervangen’

‘AA Gent ziet bod binnenlopen, Kalu moet Barça-aanwinst vervangen’
Vrijdag 03 augustus 2018 - 19:31   I  

Er lijkt een oplossing in de maak voor Samuel Kalu (20). De Nigeriaanse vleugelaanvaller wil graag weg bij AA Gent, maar tot op heden was er maar weinig interesse. Daar komt nu evenwel verandering in.

De toonaangevende Franse sportkrant L’Équipe meldt dat Girondins de Bordeaux een bod heeft uitgebracht op Kalu. Hoeveel de Fransen bereid zijn om te betalen, is voorlopig nog niet geweten. Gent en Bordeaux zouden momenteel onderhandelen over de transfer van de winger.

Vervanger van Malcom?

Aan financiële slagkracht zal het de Fransen alvast niet ontbreken. Bordeaux verkocht onlangs zijn absolute smaakmaker Malcom (21) voor maar liefst 41 miljoen euro aan Barcelona. Een deel van dat geld wil Bordeaux nu investeren in een vervanger voor de Braziliaan. In Kalu zien ze bij de Franse subtopper alvast een potentiële opvolger voor Malcom.

Kalu ligt nog tot de zomer van 2020 onder contract in de Ghelamco Arena, maar heeft al te kennen gegeven dat hij hogerop wil. Vorig seizoen was de Nigeriaan nog goed voor zes doelpunten en zeven assists.

Poll: Is Kalu klaar om een stap hogerop te zetten?

TAGS  I  AA Gent  I  Barcelona  I  Bordeaux

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024