Dury snapt niet wat er gebeurt: "Ik heb veel gevloekt"

Dury snapt niet wat er gebeurt:
Zondag 05 augustus 2018 - 00:03   I  

Zulte Waregem gaf zaterdagavond, tegen AA Gent, voor de tweede opeenvolgende week in de toegevoegde tijd van de wedstrijd een overwinning uit handen. Francky Dury en zijn manschappen blijven zo achter met 2 op 6.

Dury kon zijn ogen niet geloven toen Gent in extremis nog voor de gelijkmaker zorgde. “Ik heb al een beetje te veel gevloekt na dat laatste fluitsignaal, maar het is nu over. We verdienden misschien niet om te winnen, maar als de kans zich voordoet, mag je die zeker niet laten liggen", aldus de trainer van Essevee bij Sporza.

Een eerlijke Dury beseft dat het anders had kunnen lopen. "Als ze hun strafschop scoren en op voorsprong komen, zouden we het moeilijk gehad hebben. Ik vind het nu vooral spijtig voor mijn jongens. Niet dat we 6 op 6 moesten halen, we konden met onze ogen dicht 4 op 6 hebben gehaald.”

Derijck: "Ik moet die tackle daar niet inzetten"

Doelpuntenmaker Timothy Derijck stond eveneens te balen. “Het gevoel na vanavond is vergelijkbaar met dat van vorige week, al was onze wedstrijd minder goed vanavond", aldus de verdediger.

Derijck scoorde, maar gaf ook een strafschop weg. Gelukkig voor hem stopte Sammy Bossut de elfmeter van Yuya Kubo. "De strafschop was wel licht gegeven, al moet ik toegeven dat ik die tackle daar niet moet inzetten. Gelukkig is Sammy een goeie doelman die makkelijk een strafschop stopt.”

TAGS  I  AA Gent  I  Zulte Waregem

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024