Juve-trainer Allegri: “Ronaldo is samen met Messi de beste ter wereld”

Juve-trainer Allegri: “Ronaldo is samen met Messi de beste ter wereld”
Zondag 05 augustus 2018 - 13:00   I  

Cristiano Ronaldo (33) staat sinds een tijdje onder contract bij Juventus. In Turijn kunnen ze het nog steeds niet geloven dat ze CR7 konden wegplukken bij Real Madrid. Juventus-trainer Massimiliano Allegri is érg tevreden met de aanwezigheid van Ronaldo.

“De club heeft goed werk verricht tijdens de transferperiode. We beschikken over een competitieve kern en ik kijk ernaar uit om aan het seizoen te beginnen met de spelers die ik ter beschikking heb”, vertelde Allegri na de 3-1-nederlaag in een oefenpot tegen Real Madrid.

Ronaldo speelde nog niet, maar maakt nu al indruk. “Het wordt een plezier om Cristiano Ronaldo te trainen”, ging Allegri verder. Vorig seizoen noemde de Juve-trainer Lionel Messi en Neymar nog de twee beste spelers ter wereld, maar ondertussen denkt hij er anders over. “Ronaldo is samen met Messi de beste speler ter wereld. Het is een voorrecht om hem onder mijn hoede te hebben”, klinkt het nu.

"Iedereen zal spelen"

Niet alleen Ronaldo kwam De Oude Dame versterken. Ook Joao Cancelo, Mattia Perin, Douglas Costa en Leonardo Bonucci zijn ‘nieuw’. “Met Bonucci erbij beschikken we nu over vijf centrale verdedigers voor twee posities. Maar het wordt een lang seizoen, iedereen zal spelen.”

Poll: Wie is volgens jou de beste?

TAGS  I  Juventus  I  Real Madrid  I  Barcelona

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024