Vanderhaeghe verrast met basiself tegen het Poolse Jagiellonia

Vanderhaeghe verrast met basiself tegen het Poolse Jagiellonia
Donderdag 09 augustus 2018 - 18:15   I  

AA Gent staat voor een erg belangrijke Europese wedstrijd en na de uitschakeling tegen het kleine Altach vorig seizoen, willen ze een tweede Europese afgang absoluut vermijden. In de competitie namen de Gentenaars alvast een valse start.

Al moet Gent wel nog heel wat spelers missen. Dylan Bronn sukkelt nog met een blessure, Kalinic mocht nog wat genieten van een vakantie na zijn WK-avontuur en Vadis Odjidja viel in match één al meteen uit met een blessure. Die laatste twee zijn nu opnieuw van de partij.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Kalinic, die wel nog steeds hoopt een transfer te versieren, vanavond aan de aftrap staan. Colin Coosemans zal dus vanop de bank moeten toekijken. Yves Vanderhaeghe zal vandaag bekijken of Vadis fit genoeg is. Als dat het geval is begint ook hij aan de wedstrijd.

Update 09/08 18:15

Verrassing in de basiself, want niet Lovren Kalinic maar Colin Coosemans staat onder de lat bij AA Gent. Meer zelfs, de Kroatische doelman zit niet eens op de bank. Het zou kunnen dat een transfer hem van het wedstrijdblad heeft gehouden. Vadis Odjidja start wél.

Poll: Wie zou jij in doel zetten?

TAGS  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024