Sinan Bolat reageert op eventuele transfer naar Standard

Sinan Bolat reageert op eventuele transfer naar Standard
Maandag 13 augustus 2018 - 19:18   I  

Er is nog maar één doelman in de Belgische competitie die nog geen doelpunt moest incasseren. Sinan Bolat hield al drie wedstrijden op rij zijn netten schoon en zet op die manier zijn sterke prestaties van vorig seizoen verder.

De keeper kan daardoor rekenen op heel wat interesse. Zo zou hij terug kunnen keren naar Turkije, maar trekt ook Standard aan zijn mouw. Daar wordt hij genoemd als mogelijke opvolger van Guillermo Ochoa. In Vista! reageerde Bolat op die interesse. “Het is veel ‘als’ en ‘indien’. Je weet nooit wat er gebeurt. De transfermarkt sluit pas over twee weken...”, aldus Bolat. 

Hij hoeft ook niet weg, want hij voelt zich goed in Antwerp. “Er is interesse van bepaalde clubs, maar ik heb al aangegeven dat ik daar niet mee bezig ben, ” verklaart Bolat volgens HLN. “Ik laat al die zaken over aan mijn broer. Voor mij was het belangrijk om de competitie goed te starten, om de vorm van vorig seizoen verder te zetten. Ik zou niet zomaar vertrekken naar eender welke ploeg, want dat betekent terug van nul beginnen, terug mijzelf bewijzen. Hier bij Antwerp voel ik me heel goed, ik word door iedereen binnen de club geaccepteerd en het gaat goed met de club. Ik voel absoluut de neiging niet om te vertrekken.”

TAGS  I  Standard  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024