Vader van Buffel: "Thomas kan terugkeren naar Genk"

Vader van Buffel:
Vrijdag 17 augustus 2018 - 11:09   I   door Redactie

Thomas Buffel kreeg bij Racing Genk geen contractverlenging. De flankaanvaller koos ervoor om bij Zulte Waregem aan de slag te gaan en daar is hij uitstekend aan het nieuwe seizoen begonnen. Bovendien kan hij straks nog terugkeren naar Genk.

“Het is goed dat Thomas een nieuwe uitdaging heeft", zegt zijn vader Martin Buffel in de Krant van West-Vlaanderen. "Hij zat graag bij Genk, maar kreeg er geen contractverlenging. Het enige jammere is dat hij dat heel laat te horen heeft gekregen. Maar welke speler die geen nieuw contract krijgt, ontvangt een gouden handdruk? Niemand. Wel, Thomas heeft die wel gekregen. Een mooi bedrag. Een heel mooi bedrag! En Thomas kan sowieso naar Genk terugkeren als hij gestopt is.”

Er zou ook sprake geweest zijn van een transfer naar zijn ex-club Cercle Brugge. “Ik weet het niet", reageert Martin. "Misschien zijn er wel losse contacten geweest. Maar eerlijk? Ik zou het niet graag gehad hebben. Ik ben blij als Cercle wint. Maar Thomas heeft daar al twee keer afscheid genomen. Dat volstaat.”

TAGS  I  RC Genk  I  Zulte Waregem

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024