Sarri en Hazard praten over eventuele transfer naar Real Madrid

Sarri en Hazard praten over eventuele transfer naar Real Madrid
Vrijdag 17 augustus 2018 - 19:40   I   door Redactie

In de Engelse en Spaanse pers blijven ze smullen van de transfersoap rond Eden Hazard. Nu de transfermarkt in Engeland gesloten is, had men gedacht dat de geruchten wel zouden gaan liggen. Niets is echter minder waar.

Dat Real Madrid dan ook nog eens een pijnlijke nederlaag leed in de Europese Supercup tegen Atlético Madrid (2-4) deed er geen goed aan. Meteen zag je dat Cristiano Ronaldo gemist wordt. Zo zou men bij Real tot het besef zijn gekomen dat er echt wel een vervanger moet komen voor de Portugees.

Dat moet Ronaldo worden. Volgens The Daily Star krijgt Chelsea het nog moeilijk om zijn sterpspeler te behouden. Voor de Blues is het echter wel duidelijk: als Hazard weg wil, zal hij een transfer toch moeten forceren. Hazard is niet het type dat dit snel zal doen, maar daar waren eerder ook al wel geruchten over. Met het einde van de transfermarkt in Spanje ook in zicht, zou het misschien nog een verrassende wending kunnen krijgen.

Update 17/8 - 19:40

Maurizio Sarri heeft op zijn persconferentie verteld dat Hazard wel degelijk bij Chelsea zal blijven. "We hebben de afgelopen 10 dagen veel gepraat en niet één keer heeft hij een transfer naar Real Madrid vermeld. Ik ga er dus van uit dat hij bij Chelsea zal blijven", aldus Sarri volgens The Sun.

Poll: Moet Hazard een transfer naar Real forceren?

TAGS  I  Real Madrid  I  Chelsea

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024