KV Mechelen-voorzitter Timmermans reageert na matige start in 1B

KV Mechelen-voorzitter Timmermans reageert na matige start in 1B
Vrijdag 17 augustus 2018 - 16:06   I   door Redactie

KV Mechelen is als grote favoriet niet zo goed begonnen aan het seizoen. Malinwa kwam tot twee keer toe niet verder dan een gelijkspel. Vanavond tegen Lommel zal er toch absoluut moeten gewonnen worden.

Heeft Timmermans er nog een goed oog in? “Ik had er vorig jaar óók ­vertrouwen in. En ik was niet de enige. Ook in de media werden we getipt als een van de grote kanshebbers voor Play-off 1. Als je dan degradeert, is dat heel moeilijk te ­begrijpen. Maar om op de vraag te ­antwoorden: ja, ik heb er een goed oog in", zegt de preses in Gazet van Antwerpen.

"Als we de thuismatch tegen Lommel ­kunnen winnen, dan zijn we volgens mij vertrokken. Ik zie toch een goede, ­evenwichtige ploeg met op elke positie een dubbele bezetting. En ik merk dat het goed zit met de sfeer in de groep. Dus ja, ik heb er vertrouwen in. Maar dat zullen ze in Leuven en bij Beerschot ook wel zeggen.”

Vorig seizoen

"Zo een jaar wil ik nooit meer meemaken. Vooral op sportief vlak dan. ­Alles wat verkeerd kon lopen, is verkeerd gelopen. Wie daarvoor verantwoordelijk was, speelt geen rol. Op KV wordt alles ­beslist in onderling overleg. 2017-2018 was een on-Mechels, turbulent seizoen. Maar ik ben ervan overtuigd dat we nu weer stabiliteit hebben gevonden. We ­kunnen verder bouwen aan onze toekomst. Alleen jammer dat we nu moeten beginnen vanuit 1B.”

TAGS  I  KV Mechelen

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024