Transfermarkt LIVE: Peperdure transfer bij Anderlecht, Club bereikt akkoord met miljoenentransfer

Transfermarkt LIVE: Peperdure transfer bij Anderlecht, Club bereikt akkoord met miljoenentransfer
Zaterdag 18 augustus 2018 - 20:32   I  

Met nog enkele weken te gaan hebben de Belgische clubs nog een beetje tijd om hun kernen samen te stellen. Er staat nog heel wat te gebeuren, want bij elke Belgische topclub lijken er nog spelers te willen vertrekken. Ook versterkingen zijn nog welkom.

*Het Turkse Bursaspor is zeer geïnteresseerd in Ryota Morioka. Verlaat de Japanner dan toch Anderlecht?

*De komst van Abdoulay Diaby wordt eerstdaags aangekondigd bij Sporting Lissabon. Club Brugge en Sporting hebben een akkoord over een transfersom van 4,5 miljoen euro.

*Anderlecht zou een bod van 10 miljoen euro voorbereiden op Dennis Man. De 19-jarige Roemeen geldt als een heel groot talent en komt uit voor Steaua Boekarest.

*Racing Genk heeft afscheid genomen van Benson. De jonge speler trekt op huurbasis naar Moeskroen, dat wel een aankoopoptie heeft.

*Real Madrid zou 300 miljoen willen geven voor Neymar. PSG zal dat geld misschien kunnen gebruiken als de uitspraak omtrent het schenden van de Fair Play-regels negatief blijkt te zijn.

*Mogi Bayat probeert nu ook Club Brugge te helpen door Anthony Limbombe naar Nantes te halen. Ook Adrien Trebel zou overtuigd kunnen worden om te blijven door de makelaar.

*Jürgen Klopp heeft in een interview verteld dat hij Kevin De Bruyne naar Dortmund wilde halen, maar dat Mourinho die transfer destijds in de weg stond.

*Yuya Kubo wordt eerst één seizoen gehuurd door Nürnberg. Nadien hoopt AA Gent dat de Duitsers de portefeuille opentrekken voor de Japanner.

*De voorzitter van Lyon heeft gezegd dat Jason Denayer normaal gezien van Lyon is. De onderhandelingen met Man City zijn zo goed als afgerond.

*Anderlecht zou helemaal geen 7 miljoen krijgen voor Lukasz Teodorczyk. Paars-wit moet het doen met een pak minder en zou tussen de 2 en de 4 miljoen krijgen voor de Pool.

*Svend Graversen, sportief directeur van de Deense club zegt in Het Laatste Nieuws een eerlijke prijs te willen voor Bubaccar Sanneh. Anderlecht grijpt voorlopig dus alweer naast de verdediger. "We hebben een carrièreplan voor hem en daar hoort het buitenland bij, maar hij mag enkel weg als we een eerlijke prijs krijgen." 

*Een vertrek van Ryota Morioka lijkt voorlopig niet meer aan de orde. Hij wil zich bewijzen bij Hein Vanhaezebrouck.

*Er zijn meer details gelekt over de transfer van Obbi Oulare. De Luikenaars zouden hem eerst huren, maar er is wel een aankoopoptie. Oulare kan zo dus defintief terugkeren naar Luik.

*Het Nieuwsblad weet dat die interesse in Uche Agbo erg concreet was. "Torino bood nog 6 à 7 miljoen voor Uche Agbo, maar Standard weigerde te verkopen, omdat de Italianen in schijven wilden betalen."

 

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  RC Genk  I  KV Oostende  I  KV Mechelen  I  Antwerp  I  Standard  I  Beerschot-Wilrijk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024