'Bayat probeert nu ook transfer voor Club Brugge af te ronden'

'Bayat probeert nu ook transfer voor Club Brugge af te ronden'
Zaterdag 18 augustus 2018 - 12:45   I  

Mogi Bayat heeft een adressenboekje waar je als Belgische club maar al te graag gebruik wil van maken. Jarenlang was hij de vaste makelaar bij Anderlecht, maar het nieuwe bestuur is minder te vinden voor zijn invloed. Zij proberen het gros van de transfers zonder hem af te ronden, al hadden ze voor de transfer van Teodorczyk zijn hulp toch nodig.

Ook in Club Brugge zien ze hem liever niet dan wel komen. Toch probeert hij ook de Bruggelingen te helpen door de transfer van Anthony Limbombe af te ronden. Dat weet Ludo Vandewalle van Het Nieuwsblad.

"Bayat flikte drie jaar geleden ook al zo'n kunstje bij een club waar hij zogenaamd niet gewenst was, met name Club Brugge. Hij loodste Obbi Oulare naar Watford en iedereen was blij. Hoewel Bayat nu ook weer Anthony Limbombe naar het Franse Nantes tracht te loodsen, hoedt Club Brugge er zich wel voor om van Bayat de huismakelaar te maken, wat hij tot vorig seizoen bij Anderlecht wel was. We verwachten bij het huidige Anderlecht eenzelfde houding als die van Club."

TAGS  I  Club Brugge  I  Nantes

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024