Anthuenis merkt op: "Een ferme handicap voor Club Brugge"

Anthuenis merkt op:
Maandag 20 augustus 2018 - 12:05   I  

De laatste rechte lijn van deze transferperiode is in zicht. Bij Club Brugge deden ze al verschillende transfers, maar de kans is reëel dat de regerende landskampioen voor het einde van de maand nog minstens één nieuwe speler in huis haalt. Volgens Aimé Anthuenis is dat alleszins een must.

"Club speelde zonder Wesley, Diaby en Vossen op het veld van Antwerp. Dat was een ferme handicap", stelt Anthuenis bij De Zondag. "Ik verwacht dan ook dat er eerstdaags nog een nieuwe spits wordt aangetrokken, zeker mocht Diaby nog vertrekken."

"Blauw-zwart staat voor het eerst sinds lang niet meer op één. Het is ook heel lang geleden dat Anderlecht daar wel nog stond. Paars-wit heeft de aanvallende weelde die Club momenteel niet heeft."

"Club doet er toch maar beter aan om niet te verliezen"

Al zag Anthuenis dat goalgetter Santini niet tot scoren kwam tegen Moeskroen. "Het is wel verrassend dat Santini voor het eerst niet kon scoren, maar met ook nog Dimata en Musona kan Anderlecht het dit seizoen nog ver brengen. Komend weekend is de clash tussen Club en Anderlecht."

"Als Anderlecht wint dan neemt het al vijf punten voorsprong. Dat betekent in deze fase nog niets, maar Club doet er toch maar beter aan om niet te verliezen", besluit Anthuenis.

Poll: Heeft Club Brugge een nieuwe spits nodig?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024