‘Barcelona forceert doorbraak en heeft akkoord met Paul Pogba’

‘Barcelona forceert doorbraak en heeft akkoord met Paul Pogba’
Zondag 26 augustus 2018 - 23:45   I  

Paul Pogba (25) wordt ondertussen al weken aan een stuk in verband gebracht met een transfer naar FC Barcelona. In Engeland is de transfermarkt al meer dan een week gesloten en dus is de kans quasi onbestaande dat Manchester United zijn meest waardevolle speler nog zal laten vertrekken. Iets wat ze ook in Catalonië lijken te beseffen.

Verschillende Spaanse en Britse media melden nu dat Barcelona een finale beslissing heeft genomen over de aankoop van Pogba. Bij Barça beseffen ze dat het deze zomer niet meer zal lukken om Pogba los te weken bij Manchester United en daarom laten ze de interesse in de Franse wereldkampioen varen.

Tijdelijk weliswaar. Het bestuur van Barcelona is van plan om volgende zomer opnieuw aan te kloppen op Old Trafford en het dan nog eens te hebben over Pogba. Recent zou Barcelona een bod hebben neergelegd bij Manchester United, maar dat werd geweigerd door de Engelse recordkampioen.

Update 26/08 - 23:25

Het Spaanse medium Don Balon meldt dat Barcelona een akkoord heeft met Paul Pogba. Hoewel het er de voorbije dagen steeds meer op leek dat de Spaanse landskampioen de interesse in Pogba had laten varen, lijkt het nu vast te staan dat de middenvelder van Manchester United tóch naar Camp Nou zal verhuizen.

Hoewel Barça al een akkoord heeft met Pogba, is het vooralsnog niet duidelijk wanneer de wereldkampioen precies naar Catalonië zal verhuizen. Barcelona onderzoekt momenteel op welk tijdstip het Pogba kan binnenhalen. Mogelijk komt de transfer pas volgende zomer tot stand. Op clubniveau is er tot nader order nog géén akkoord.

TAGS  I  Manchester United  I  Barcelona

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024