'Anderlecht en Standard hebben komst van Markovic nog niet opgegeven'

'Anderlecht en Standard hebben komst van Markovic nog niet opgegeven'
Woensdag 29 augustus 2018 - 15:15   I   door Redactie

Lazar Markovic mag nog vertrekken bij Liverpool. De Servische middenvelder is er immers overbodig. In het tweede deel van vorig seizoen werd hij uitgeleend aan Anderlecht.

Volgens Liverpool Echo keert Markovic niet terug naar België, ondanks het feit dat hij gelinkt werd aan Standard en opnieuw Anderlecht. Hij zou naar Fenerbahçe terugkeren.

Markovic speelde daar al eens op uitleenbasis, maar door een zware knieblessure werd die uitleenbeurt in het seizoen 2015-2016 vroegtijdig afgebroken. Nu zou hij er dus terugkeren.

Update 25/8 - 20:30

Lazar Markovic is nog steeds een speler van Liverpool. Hij is dus nog steeds niet naar Turkije vertrokken, waardoor Anderlecht en Standard nog steeds mogen hopen op een transfer van de Serviër. Devroe haalde wel al aan dat er waarschijnlijk geen extra aanvaller komt, maar Markovic kan op de flank uit de voeten en daar kan paars-wit wel nog steeds een extra speler gebruiken. Ook Standard kan wat extra creativiteit gebruiken. Liverpool verwacht overigens nog steeds dat Markovic zal vertrekken.

Update 26/8 - 14:50

Met het einde van de transfermarkt in zicht lijkt het Griekse Olympiacos nog door te drukken. De Grieken hopen de Serviër in extremis nog weg te halen in Liverpool.

Update 29/8 - 15:15

Volgens Evening Standard hebben Anderlecht en Standard de komst van Lazar Markovic nog niet opgegeven. Beide ploegen hebben nog steeds hoop om de flankspeler voor het einde van de transferperiode terug naar België te halen.

TAGS  I  Fenerbahçe  I  Liverpool  I  Anderlecht  I  Standard

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024