'Anderlecht wrijft zich in de handen na nieuwe evoluties rond toptarget'

'Anderlecht wrijft zich in de handen na nieuwe evoluties rond toptarget'
Donderdag 23 augustus 2018 - 08:56   I  

Alles leek in kannen en kruiken, maar uiteindelijk sprong de transfer van Sikou Niakaté naar Anderlecht toch af. Anderlecht heeft zo nog steeds die gedroomde centrale verdediger niet beet.

Dat Anderlecht daar snel werk wil van maken mag duidelijk zijn. Paars-wit heeft een oude piste geopend en hoopt dat het deze keer wel lukt. Eerder probeerde Anderlecht namelijk al Prince-Désir Gouano, een 24-jarige verdediger van de Franse eersteklasser Amiens. Paars-wit zou bereid geweest zijn om 6 miljoen euro op te hoesten voor Gouano.

Anderlecht ving toen echter bot, toen het gevraagde bedrag van 10 miljoen te hoog bleek te zijn. Een transfer kwam er toen niet, maar nu lijkt Anderlecht zich alweer te melden voor de verdediger. Gouano zou zelfs voorlopig niet meetrainen omdat hij zelf een transfer probeert te forceren.

Update 22/8 - 18:55

Volgens Franse media zouden Anderlecht en Gouano een akkoord gevonden hebben. De verdediger zou uiteindelijk een royaal salaris opstrijken. Anderlecht is nu van plan om een bod uit te brengen van 8 miljoen, exclusief bonussen.

Update 23/8 - 08:56

Het Nieuwsblad weet dat Gouano koste wat het kost weg wil bij zijn huidige werkgever Amiens. De verdediger zet de club dan ook extra onder druk. Hij stuurde de voorbije dagen zijn kat naar de training en is zinnens om ook de wedstrijd tegen Stade Reims van komend weekend te laten schieten.

Op die manier hoopt Gouano een overstap naar paars-wit te forceren. Nog volgens de krant zou Gouano niet 8, maar 6 miljoen euro moeten kosten. Wordt ongetwijfeld vervolgd...

TAGS  I  Anderlecht  I  Amiens

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024