'PSG overtreedt FFP-regels, toptransfer nu écht aan de orde voor Mbappé'

'PSG overtreedt FFP-regels, toptransfer nu écht aan de orde voor Mbappé'
Vrijdag 24 augustus 2018 - 09:52   I  

Bij Paris Saint-Germain leken ze zich allesbehalve zorgen te maken omtrent een verlengd verblijf van Kylian Mbappé (19). Nu bestaat er evenwel toch een kans dat de Franse wereldkampioen deze zomer nog andere oorden opzoekt.

Volgens de Spaanse krant AS heeft Real Madrid de hoop op de komst van Mbappé nog steeds niet opgegeven. PSG moet deze week officieel de optie tot koop in het huurcontract van Mbappé lichten, waardoor AS Monaco zomaar eventjes 180 miljoen euro opstrijkt.

Financial Fair Play

Bij AS menen ze te weten dat de kans reëel is dat ze bij PSG door de Mbappé-deal niet meer voldoen aan de regels van de Financial Fair Play (FFP). Iets wat de UEFA momenteel onderzoekt.

Als blijkt dat PSG in de problemen komt, zal Real Madrid er als de kippen bij zijn om zich te melden voor Mbappé. Wordt ongetwijfeld vervolgd…

Update 24/8 9:52

De vrees wordt werkelijkheid voor PSG. De Spaanse krant AS meldt vandaag dat als de Franse landskampioen de aankoopoptie van 180 miljoen euro op Mbappé licht, het de regels van de Financial Fair Play overtreedt.

Om in regel te zijn met de voorschriften van de FFP moet PSG daarom mogelijk één van zijn sterren verkopen. Real Madrid ligt meer dan ooit op de loer. Het zou Mbappé in extremis nog willen weghalen bij de Parijse topclub. Komt er een toptransfer of vinden ze bij PSG alsnog een achterpoortje dat hen kan redden?

TAGS  I  PSG  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024