Clement: "Ik was kwaad en mijn spelers ook"

Clement:
Donderdag 23 augustus 2018 - 23:24   I   door Redactie

Racing Genk won met 5-2 van Bröndby. Dat terwijl het in het begin van de tweede helft nog een 2-0-voorsprong had weggegeven. Genk neemt zo een optie op de groepsfase van de Europa League.

"Ik ben heel fier op mijn ploeg", zei coach Philippe Clement aan Sporza. "We wisten dat we tegen een stevige ploeg speelden, die veel druk kon ontwikkelen. Als je dan 2-0 voor staat bij de rust, mag je tevreden zijn."

Maar na de rust ben je dan vijf minuten teleurgesteld omdat je meteen twee doelpunten tegen krijgt, al had de eerste goal moeten worden afgekeurd. Het belangrijkste is dat mijn spelers fantastisch reageren. Niemand twijfelde, niemand werd negatief en dan volgen er nog drie doelpunten. 5-2 is een sterk resultaat."

"Ik weet dat je niet zo aanvallend kan spelen zonder kansen tegen te krijgen, maar we hadden er toch de nadruk op gelegd om de nul te houden. Ik was dus kwaad bij de 2-2, maar mijn spelers blijkbaar ook. Nu moeten we de kwalificatie nog binnenhalen. Het wordt een heksenketel, dus we zullen opnieuw een sterke wedstrijd moeten spelen", besluit Clement.

TAGS  I  RC Genk  I  Bröndby

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024