Boskamp over Club-aanwinst: "Elke trainer wil zo een speler in zijn ploeg"

Boskamp over Club-aanwinst:
Vrijdag 24 augustus 2018 - 17:15   I  

Club Brugge wist zich deze week nog te versterken met Kaveh Rezaei en Sofyan Amrabat. Daarmee lijkt Club Brugge alle versterkingen binnengehaald te hebben die het nodig had. Ivan Leko mag dus tevreden zijn.

Toch volgens Johan Boskamp, Feyenoorder in hart en nieren. Volgens de Nederlander heeft Leko met Amrabat een uitstekende speler erbij gekregen. "Amrabat is vooral een werker. Je windt hem op en 90 minuten lang is hij
in beweging. Hij recupereert ballen, heeft diepgang en scoort af en toe. Hij is een ploegspeler. Verwacht van hem geen acties zoals Messi, bij wijze van spreken. Elke trainer wil zo een speler in zijn ploeg." Dat vertelde Boskamp aan Sporza.

Eigenlijk is zijn verhaal volgens Boskamp te vergelijken met dat van Ruud Vormer. "Bij Feyenoord is zijn verhaal vergelijkbaar met dat van Ruud Vormer. Eerst speelde hij wel, dan ging hij uit de ploeg, kwam terug, verdween weer naar de bank. Met Marokko speelde hij op het WK en nu wou die jongen gewoon voetballen. Blijkbaar ging dat niet bij Feyenoord, maar dat vind ik persoonlijk wel jammer."

TAGS  I  Club Brugge  I  Feyenoord

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024