Guardiola reageert op kritiek: "Heel, heel veel dingen"

Guardiola reageert op kritiek:
Zondag 01 januari 2017 - 13:30   I   door Redactie

Pep Guardiola kan de hoge verwachtingen bij Manchester City vooralsnog niet inlossen. De Spaanse coach ziet zijn team al op tien punten volgen van koploper Chelsea.

"Er zijn nog veel, heel veel, dingen waar we om strijden", bijt Guardiola van zich af. City verloor met oudjaar met 1-0 bij Liverpool. "De Premier League, de Champions League, de FA Cup, kwalificatie voor de volgende editie van de Champions League. Als er nog een of twee maanden te gaan zijn, zullen we kijken waar we staan en onze doelstelling of doelstellingen bepalen. Natuurlijk blijft na deze nederlaag het gevoel hangen van 'het had beter gekund'. Maar ik ben blij met de manier waarop we trainen, werken en dingen proberen."

"Dit is nieuw voor iedereen", vervolgt Guardiola. "Als trainer verwacht ik nooit iets. Het gaat om trainen, spelen, trainen, spelen... Je neemt de goede dingen mee en je probeert de slechte dingen te verbeteren. We zijn amper januari. Er zijn nog heel veel wedstrijden te spelen. Je moet geduld hebben en blijven gaan."

TAGS  I  Pep Guardiola  I   Manchester City

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024