Real Madrid neemt afscheid van speler na komst van Mariano Diaz

Real Madrid neemt afscheid van speler na komst van Mariano Diaz
Vrijdag 31 augustus 2018 - 19:30   I  

Real Madrid heeft nog enkele uren tijd om zich te versterken. Voorlopig bleef het opvallend stil en bleven de grote namen uit. In Madrid blijven ze wel hopen dat Real-voorzitter Florentino Perez nog een wit konijn uit zijn hoed kan toveren.

Een nieuwe nummer 9 is al een hele zomer topprioriteit voor de Madrilenen, maar voorlopig bleef het stil. Er passeerden nochtans ronkende namen als Lewandowski of Mauro Icardi de revue, maar beide topspitsen bleven gewoon bij hun club.

Daarom zou Real Madrid nu een andere piste bewandelen. De Spaanse topclub zou Mariano Diaz willen terughalen naar de Spaanse hoofdstad. De spits verliet Real nog voor een avontuur bij het Franse Lyon. Vorig seizoen vond hij daar vlot de weg naar het doel en Real hoopt dat hij nu klaar is om wel de complete 9 te zijn die ze voor ogen hebben. Bovendien zou hij financieel ook haalbaar zijn voor Real Madrid.

Update 29/08 - 19:40

De deal met Diaz lijkt zo goed als rond. De voorzitter van Lyon liet weten dat de spits zijn medische testen zal afleggen in Madrid. "We laten Mariano naar Madrid vertrekken als we een akkoord vinden met Real Madrid en als hij slaagt voor zijn medische testen", klinkt het bij Jean-Michel Aulas, de voorzitter van Lyon, volgens Sporza. De Fransen zouden 33 miljoen euro vangen voor de aanvaller.

Real Madrid heeft de transfer inmiddels ook officieel bekendgemaakt.

Update 31/8 - 19:30

Door de komst van Mariano Diaz is er in de kern geen plek meer voor het jonge talent Borja Mayoral. De Madrilenen verhuren de 21-jarige spits voor één seizoen aan Levante. 

TAGS  I  Real Madrid  I  Lyon

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024