Dit zei Ronaldo tegen Modric nadat hij prijs won voor beste speler

Dit zei Ronaldo tegen Modric nadat hij prijs won voor beste speler
Vrijdag 07 september 2018 - 19:15   I  

Cristiano Ronaldo was nergens te bespeuren tijdens de loting voor de Champions League. De speler van Juventus was nochtans genomineerd om UEFA speler van het jaar te worden.

Dat werd de Portugese stervoetballer uiteindelijk niet. Luka Modric ging met de prijs lopen en heeft er daardoor een echt boerenseizoen opzitten. De Kroaat werd speler van het WK en nu ook UEFA speler van het jaar. Tel daar nog de CL-zege bij op én de finaleplaats met Kroatië en het is duidelijk wie dé speler was van het voorbije seizoen.

Al is daar niet iedereen het mee eens. Volgens Jorge Mendes, zaakwaarnemer van Ronaldo, had zijn poulain die prijs moeten winnen. "Voetbal wordt op het veld gespeeld en daar heeft Cristiano gewonnen. Hij heeft vijftien doelpunten gemaakt, Real Madrid op zijn rug gedragen en de Champions League andermaal gewonnen", is Mendes furieus in gesprek met Record volgens Voetbalzone. "Het is belachelijk en beschamend. Er bestaat geen twijfel over wie de winnaar had moeten zijn, daar Ronaldo de beste is op zijn positie."

Update 31/8 - 18:55

Ook Juve-trainer Allegri heeft gereageerd op de kleine heisa die ontstaan is na de verkiezing. Volgens hem is het niet meer dan normaal dat Ronaldo woedend is. “Het is normaal dat Ronaldo, na het seizoen dat hij achter de rug heeft, woedend is”, zei Allegri tijdens een persconferentie van de Italiaanse titelverdediger volgens HLN. “Het is zijn eigen beslissing om niet te gaan en dat moet gerespecteerd worden. Het gaat goed met hem.”

Update 7/9 - 19:15

Volgens Luka Modric was Ronaldo wel degelijk erg sportief nadat de Kroatische middenvelder met de prijs naar huis mocht. "Cristiano heeft me een berichtje gestuurd en me gefeliciteerd. Hij zei dat hij blij was voor mij en dat ik het verdiende. Hij zei ook nog dat hij er naar uitkeek om elkaar terug te zien", aldus Modric geciteerd door The Sun.

Poll: Verdiende Ronaldo die prijs meer?

TAGS  I  Real Madrid  I  Juventus

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024