Sané verlaat Duitse nationale ploeg nu zelf

Sané verlaat Duitse nationale ploeg nu zelf
Vrijdag 07 september 2018 - 18:15   I  

Toni Kroos heeft er met Duitsland een teleurstellend WK opzitten. De Duitsers raakten niet voorbij de groepsfase en moesten wel erg vroeg naar huis. De kritiek op het elftal en op Joachim Löw was dan ook groot na het WK.

Er werden onder andere serieuze vragen gesteld bij het feit dat Leroy Sane niet geselecteerd werd. Een creatieve speler met een actie die de Duitsers hadden kunnen gebruiken in Rusland. Al is volgens Toni Kroos die keuze wel verdedigbaar.

Nu rekenen ze in Duitsland wel opnieuw op het jonge talent, maar Kroos is toch niet mals voor zijn ploeggenoot.  “Hij geeft soms de indruk dat het hem niet uitmaakt of hij nu wint of verliest. Maar dat is zijn lichaamstaal: of het echt zo is, weet ik niet. Als de trainer het beste uit hem kan halen, kan hij voor ons een absoluut wapen zijn", aldus Kroos geciteerd door Het Nieuwsblad.

Update 7/9 - 18:15

De Duitsers mogen hun hoop alweer opbergen, want Sane koos er nu zelf voor om de Duitse nationale ploeg te verlaten. Hij mocht nog invallen tegen Frankrijk, maar de wedstrijd tegen Peru zal hij dus niet ingezet kunnen worden. Naar eigen zeggen zou het gaan om persoonlijke redenen. De Duitser nam die beslissing na een gesprek met Joachim Löw.

TAGS  I  Duitsland  I  Real Madrid

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024