Pogba dropt hint over zijn toekomst en deelt prikje uit aan Mourinho

Pogba dropt hint over zijn toekomst en deelt prikje uit aan Mourinho
Donderdag 06 september 2018 - 14:12   I  

Paul Pogba en Manchester United, komt het wel nog goed tussen beide partijen? De Franse wereldkampioen werd een hele zomer lang in verband gebracht met een transfer naar een andere Europese grootmacht, maar bleef uiteindelijk op Old Trafford. Nu deed Pogba opmerkelijke uitspraken over zijn toekomst.

“Er werd veel gezegd en geschreven, maar ik lig nog steeds onder contract bij Manchester United. Momenteel ligt mijn toekomst in Manchester. Ik ben een speler van Manchester United, maar wie weet wat er in de komende maanden zal gebeuren”, dropte de Fransman bij Sky Germany een duidelijke hint over een eventueel vertrek bij United.

“Eén ding kan ik je verzekeren: ik zal me altijd voor de volled honderd procent blijven inzetten, gelijk welke coach er ook aan het roer staat bij Manchester United. Meer kan ik er niet over zeggen”, aldus Pogba nog.

Mourinho

Een vreemde uitlating, die erop wijst dat er een haar in de boter zit tussen de middenvelder en trainer José Mourinho. De twee zouden al een tijdje niet meer door dezelfde deur kunnen. “We hebben een pure trainer-spelerrelatie. Dat klopt”, gaat Pogba het thema snel uit de weg nadat hij toch een prikje uitdeelt aan Mourinho.

TAGS  I  Manchester United

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024