Coopman: "Niet zo verstandig van Club Brugge"

Coopman:
Donderdag 06 september 2018 - 14:26   I  

Club Brugge ontdeed zich op het einde van de transferperiode van Sander Coopman. De 23-jarige aanvallende middenvelder paste niet meer in de plannen van blauw-zwart en werd daarom aan de kant geschoven.

Coopman, die uiteindelijk defintief naar KV Oostende verhuisde, liet zich eerder al uit over de voorbije maanden in het Jan Breydelstadion. Hij had het moeilijk en werd op een gegeven moment zelfs de toegang tot de kleedkamer van het eerste elftal ontzegd.

Club probeerde de middenvelder ook naar Sporting Charleroi te loodsen. Er was een akkoord op clubniveau, maar daar hadden Coopman en zijn entourage geen weet van.

Niet op de flank

En dat betreurt Coopman dan ook. "Zij hadden dan wel een akkoord met Charleroi, maar ik vond dat niet zo verstandig zonder aan mij te vragen of ik dat wel zag zitten", klinkt het in Het Nieuwsblad. Niet veel later verhuisde Coopman voor 750.000 euro naar Oostende.

"Ik had een goed gesprek met Mazzu en Bayat. Maar als Vlaming zit je nog altijd beter hier, denk ik, en ik had het gevoel dat ze mij daar op de flank wilden uitspelen. Bij Oostende is dat anders en kan ik spelen op de plaats ­waarvoor ik bij Club werd op­geleid", verduidelijkt Coopman zijn keuze voor KVO.

TAGS  I  KV Oostende  I  Charleroi  I  Club Brugge

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024