Mourinho haalt zwaar uit tijdens vreemd tafereel: “Dwangmatige leugenaars”

Mourinho haalt zwaar uit tijdens vreemd tafereel: “Dwangmatige leugenaars”
Vrijdag 14 september 2018 - 15:46   I  

José Mourinho wordt niet voor niets ‘The Special One’ genoemd. Op zijn persconferentie in aanloop naar het duel tussen Manchester United en Watford haalde de Portugese oefenmeester zwaar uit naar de Engelse pers en aanalisten.

Er is de jongste dagen heel wat te doen omtrent Marcus Rashford. Die schitterde bij de Engelse nationale ploeg, maar heeft het niet altijd even makkelijk bij Manchester United. Volgens sommigen, onder wie ook analist en Liverpool-legende Jamie Carragher, moet Rashford zo snel mogelijk weg bij United. Zij noemen het gebrek aan speeltijd onder Mourinho een serieus probleem.

Iets waar Mourinho het niet mee eens is. “Dwangmatige leugenaars”, Mourinho de analisten. “Ik reken erop dat een paar ervan wakker zullen worden op zondag… en het eerste waar ze aan zullen denken is José Mourinho”, tekende Het Nieuwsblad op uit de mond van de Portugees.

"Sommige analisten werken ook voor clubs"

“Het is een publiek geheim dat sommige analisten dubbel betaald krijgen omdat ze ook voor clubs werken. Natuurlijk zijn zij niet onafhankelijk, zij buigen de werkelijkheid gewoon in de richting die ze willen. Dat vind ik niet ethisch. Ik heb medelijden met hen, want er zijn interessantere dingen in het leven dan José Mourinho.”

Om zijn gelijk te bewijzen haalde Mourinho zelfs een briefje boven om alle speelminuten van Rashford onder zijn bewind op te noemen. Een vreemd tafereel dat twee minuten duurde. The Special One

TAGS  I  Manchester United

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024