“Club Brugge staat verder dan de andere Belgische topclubs”

“Club Brugge staat verder dan de andere Belgische topclubs”
Zondag 16 september 2018 - 07:16   I  

Club Brugge is met een 19 op 21 prima aan het nieuwe seizoen in de Jupiler Pro League begonnen. Het was lang niet altijd flitsend wat de ploeg van Ivan Leko op de mat legde, maar er werden wel punten gepakt. Blauw-zwart is bij de les en lijkt momenteel zelfs een streepje voor te hebben op de rest.

Club Brugge wil nu op zoek gaan naar zijn internationale grenzen”, schrijft Jacques Sys in zijn column voor De Zondag. De hoofdredacteur van Sport/Voetbalmagazine is onder de indruk van blauw-zwart. “Er staat een stevig geraamte en er is een duidelijke politiek. De contracten van de sleutelspelers worden verlengd, zoals dat deze week met Hans Vanaken gebeurde.”

“Club probeert te verjongen en te verfrissen. Het lijkt op dit moment verder te staan dan de andere Belgische topclubs. Anderlecht, met vijftien inkomende transfers, zoekt op en naast het veld nog naar een nieuwe identiteit. Veel uit het verleden blijft er na de overname van Marc Coucke niet over.”

Standard danst nog niet op ritme Preud’homme”

Standard danst nog niet op het ritme van Michel Preud’homme, KRC Genk pakt wel uit met bij vlagen frivool voetbal en kan bouwen op een perfect uitgebalanceerd middenveld. Het komt er nu op aan dat voetbal over een langere periode te brengen.”

Poll: Welke topclub staat volgens jou het verst?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024