RSCA moet bij titelconcurrent kijken: "Met hem in de ploeg winnen ze alles"

RSCA moet bij titelconcurrent kijken:
Dinsdag 18 september 2018 - 07:43   I   door Redactie

Ook Pär Zetterberg ziet het probleem bij Anderlecht. Paars-wit pakte recent 1 op 9 en mist duidelijk iets in het elftal.

"Er is geen 'tien'", oordeelt Zetterberg in Het Laatste Nieuws. "Ik was een type dat ploegmaats vertelde: 'Geef mij de bal maar, dan verdeel ik het spel wel.' Ik heb de match tegen Racing Genk gezien: zo iemand hebben 'wij' nu niet."

"Nochtans geloof ik in het potentieel van dit elftal en deze coach, maar een moderne spelmaker is nodig. Mocht Vanhaezebrouck die ter beschikking hebben, dan wint Anderlecht wekelijks met de vinger in de neus. Zeker", stelt Zetterberg.

"Pozuelo was de sleutelspeler zaterdagavond. Trossard vind ik óók een heerlijke voetballer. Ik heb mijn beste vriend aangepord op de sofa en gezegd: 'Waarom spelen die goeie mannen niet bij ons?' Dat is vreemd."

Trebel

Van Trebel zal het niet komen, meent de oud-speler. "Trebel is voor mij niet de man die tussen de linies de ruimte vindt. Hij is niet de, zoals ik het noem, 'Spiderman' die anderen bedient. Die anderen ook beter laat spelen. Dat is niet zijn stijl. Trebel is in eerste instantie een aanjager en geen spelmaker", aldus Zetterberg.

TAGS  I  Anderlecht  I  KRC Genk

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024