"Club Brugge kan tweede worden in zijn CL-groep"

Dinsdag 18 september 2018 - 09:30   I   door Redactie

Bosko Balaban speelde destijds samen met Ivan Leko bij Club Brugge, ook in de Champions League. Balaban is alvast enthousiast over zowel de coach van Club als de kansen van blauw-zwart.

"Hij gaat komaf maken met die lange periode zonder Champions League-zege voor Club", verzekert Balaban. "Tegen Dortmund al. Ik geloof in Leko - er wacht hem een grote toekomst als coach. Het verrast me dan ook niet wat hij tot dusver in Brugge gepresteerd heeft. (op dreef) Ivan is iemand die niets aan het toeval overlaat - elk detail, elke seconde telt."

"Zijn analyses zijn top en hij slaagt erin om zijn aanpak duidelijk over te zetten naar zijn spelersgroep. Wie Club het voorbije jaar zag spelen, herkent gewoon de stijl van Ivan: snel, direct en agressief voetbal", spaart Balaban zijn lof niet.

"Club kan tweede of derde eindigen in zijn groep. Overwinteren in de Champions League of in de Europa League: het ís mogelijk. En wie weet kan Ivan het dan na Nieuwjaar opnemen tegen Real Madrid - zijn grote droom. Dat zou fantastisch zijn. (enthousiast) Ik ben een positivo. Als Club mooi voetbal kan brengen, zal het punten sprokkelen. En hoe goed Dortmund ook mag zijn, ik geloof in een zege."

TAGS  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024