Meunier, Tielemans én Chadli afgemaakt in L'Équipe: "Het gaat te snel"

Meunier, Tielemans én Chadli afgemaakt in L'Équipe:
Woensdag 19 september 2018 - 17:00   I  

Paris Saint-Germain ging dinsdagavond kopje onder op Anfield Road. De Franse landskampioen verloor met 3-2 op het veld van Liverpool. Thomas Meunier kon scoren, maar wordt een dag later wel afgemaakt in de toonaangevende Franse sportkrant L'Équipe.

“Ondanks die goal, houdt hij zeker en vast geen goeie herinneringen over aan Anfield”, tekende Het Laatste Nieuws op uit de commentaren van L'Équipe. ”Zeker in het begin van de match ging het te snel voor hem. Hij leek steeds te aarzelen."

"Zijn mandekking was soms slapjes en hij tekende voor een festival aan mislukte passes. Om het nog wat erger te maken ging hij niet vrijuit bij de eerste tegengoal.” Meunier kreeg dan ook een buis: 4 op 10.

Ook kritiek op Chadli en Tielemans

Ook Nacer Chadli en Youri Tielelmans, die samen met Monaco verloren van Atlético Madrid, krijgen het hard te verduren. Tielemans krijgt eveneens een 4 op 10, Chadli amper een 3.

"Tielemans moest in de rug van Falcao opereren en de link zijn tussen middenveld en aanval, maar hij kon zich nooit doorzetten - vooral omdat hij nauwelijks aan de bal kwam. Zijn schot op doel (42′) miste veel precisie en daarnaast maakte hij veel foute keuzes. Had ook nood aan veel meer hulp.”

En dan moest het rapport van Chadli nog volgen. “Zaterdag al anoniem in de Ligue 1, waarna hij van de rechterflank naar de linker verhuisde. Ook nu even anoniem. Een goed blok op een poging van Hernandez (8′) maar nog altijd niet in vorm om veel met de bal te doen.”

TAGS  I  PSG  I  Liverpool  I  Monaco  I  Atlético Madrid  I  Paris Saint-Germain

dinsdag 19 maart 2024

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024