“Eden Hazard is ongelofelijk. Hij zit nog lang niet aan zijn top”

“Eden Hazard is ongelofelijk. Hij zit nog lang niet aan zijn top”
Donderdag 20 september 2018 - 17:42   I  

Eden Hazard blijft maar op een ontzettend hoog niveau presteren. Niet alleen bij de Rode Duivels, maar ook bij Chelsea gooit de Belg hoge ogen. Gewezen verdediger Danny Higginbotham is de volgende in een ondertussen lange rij van analisten die de loftrompet hebben bovengehaald voor Hazard.

“Hazard is een ongelofelijke speler, een speler van wereldklasse, die het op dit moment ongelofelijk goed doet. Het is een genot om hem te zien spelen”, aldus Higginbotham bij Sky Sports.

“Hoe vaak hij ook een schop te verwerken krijgt of hoe vaak een tegenstander hem ook foutief afstopt, hij laat het gewoon over zich heen gaan. Hij begrijpt als geen ander dat dat deel uitmaakt van het voetbal.”

"Hazard wordt beter met de jaren"

Higginbotham is blij dat Hazard nog steeds in Engeland speelt. En hij verwacht nog één en ander van de Belg. “Hazard is een uitzonderlijke voetballer en we mogen van geluk spreken dat hij in de Premier League speelt."

"Bij Chelsea mogen ze zich in de handen wrijven dat ze een beroep kunnen doen op een speler als Hazard. Het lijkt alsof Hazard een speler is die beter wordt met de jaren. Hij zit zeker en vast nog niet aan zijn top.”

TAGS  I  Chelsea  I  Rode Duivels

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024