Boskamp verrast met dé titelfavoriet in JPL: "Niemand kan hen bedreigen"

Boskamp verrast met dé titelfavoriet in JPL:
Zaterdag 22 september 2018 - 09:15   I  

Wie wordt dit seizoen kampioen in de Jupiler Pro League? Het wordt ongetwijfeld een lange en zware strijd. Club Brugge wil zichzelf maar wat graag opvolgen, maar ook bij RSC Anderlecht, Standard en KRC Genk dromen ze van de titel. Volgens Johan Boskamp zijn de Limburgers zelfs de voornaamste titelkandidaat.

"Wat mij betreft brengt Genk nu het champagnevoetbal waarmee Anderlecht jarenlang uitpakte", opent Boskamp in Het Belang van Limburg. "Voor het seizoen had ik Genk blind bij de eerste zes gezet, maar als ze dit niveau kunnen vasthouden, zie ik niemand in staat om ze te bedreigen voor de titel.”

Drijven op een wolkje

Al tekent de Nederlander wel nog wat voorbehoud aan. “Natuurlijk wordt het verschil pas in de laatste tien wedstrijden gemaakt tijdens play-off 1. Het wordt voor Philippe Clement de kunst om zijn ploeg tot dan te laten drijven op dit wolkje."

"Trouwens, als Genk Europees zou overwinteren zullen we ook dan pas zien wat ze echt waard zijn. Na de winter komen de afvallers van de Champions League erbij en wordt het plots een pak leuker", besluit Boskamp.

Poll: Wie pakt dit seizoen de titel?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Standard  I  Antwerp  I  AA Gent

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024