Club Brugge is gewaarschuwd: Atlético komt stilaan op dreef

Zaterdag 22 september 2018 - 20:40   I

Atlético Madrid heeft zaterdagavond vertrouwen getankt in de eigen competitie. De ploeg van Diego Simeone ging met 0-2 winnen op het veld van Getafe. Een welgekomen driepunter na een povere start met amper 5 op 12.

Na veertien minuten spelen zag het er al goed uit voor Atlético. De bezoekers klommen op voorsprong dankzij een eigen doelpunt van Soria. Kansen om de voorsprong te verdubbelen waren er, maar Atlético deed er te weinig mee.

Op het uur kon Lemar er 0-2 van maken. Hij omspeelde - dankzij knullig verdedigen - de doelman en legde simpel binnen. Zeven minuten later moest Getafe met tien man verder na rood voor Alejo, maar met een speler meer kon Atlético niet meer scoren.