KV Oostende (even?) op play-off 1-plaats, Lokeren en Moeskroen gelijk

Zaterdag 22 september 2018 - 21:53   I

KV Oostende heeft zaterdagavond een goede zaak gedaan. De ploeg van Gert Verheyen won in en tegen Eupen met 1-2 en springt naar een voorlopige zesde plek. Sporting Lokeren en Moeskroen bleven steken op een doelpuntloos gelijkspel.

Eupen-KV Oostende 1-2

Oostende, zonder Coopman die nog niet was ingeschreven en zonder de licht geblesseerde De Bock, kwam al snel op voorsprong. Na een kwartier spelen opende Sakala de score.

Na rust prikte Luis Garcia tegen, maar rond het uur zorgde Zivkovic voor de 1-2. Bijna kreeg Eupen een uitgelezen kans om opnieuw langszij te komen, maar na ingrijpen van de videoref annuleerde scheidsrechter D’hondt een strafschop.

Lokeren-Moeskroen 0-0

Lokeren en Moeskroen slaagden er in negentig minuten tijd niet in om voor een doorbraak te zorgen. Het bleef 0-0 en daar schieten beide ploegen weinig mee op. Lokeren blijft veertiende met vijf punten, Moeskroen is de rode lantaarn met vier punten.