“Ze lachen hier met 'Heintje' Vanhaezebrouck”

“Ze lachen hier met 'Heintje' Vanhaezebrouck”
Zondag 23 september 2018 - 08:30   I  

Hein Vanhaezebrouck beleeft geen prettige tijden bij RSC Anderlecht. Zijn ploeg kon al vier wedstrijden niet winnen. In Brugge vinden ze dat allerminst erg, dat is wel duidelijk.

Jean Blaute, muzikant en gewezen jurylid in het VTM-programma Idool, woont tegenwoordig in Brugge. Het duurde niet lang vooraleer hij de Club-microbe te pakken kreeg. Hij gaat nu door het leven als supporter van Club Brugge en deelde zelfs een plaagstootje uit aan Anderlecht-trainer Hein Vanhaezebrouck.

“Ik heb vernomen dat Vanhaezebrouck nog nooit een wedstrijd in het Jan Breydelstadion heeft gewonnen. Zou dat kloppen?”, vroeg Blaute zich af in Kick-off. “Neen, dat denk ik niet”, repliceerde host Bart Raes al snel. Hij verwees meteen naar de match waarin Gent met een goal van Benito Raman in Brugge ging winnen.

'Heintje'

“Bronnen checken is belangrijk”, aldus Raes. Blaute kon het wel plaatsen en deelde dan maar een prikje uit aan Vanhaezebrouck. “Ach, ze lachen in Brugge sowieso met Heintje. Heel fijn, hoor”, knipoogde de muzikant.  

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024